Proef. Beleef. Geniet.

EXCLUSIEVE BUITENKEUKENS

Een buitenkeuken van GardenChief is een eerbetoon aan jouw ambitie. Dit zijn exclusieve producten van robuuste materialen en échte stijl. Een combinatie van vakmanschap en luxe, dat is GardenChief. 

15+ jaar ervaring met interieurs

Persoonlijk ontwerp naar keuze

Binnen 5 weken leverbaar

5 jaar garantie

EEN STATEMENT VAN SUCCES

Bij GardenChief begrijpen we wat hard werken betekent. Onze buitenkeukens zijn speciaal ontworpen voor ambitieuze en succesvolle professionals die alleen genoegen nemen met het allerbeste. Verleg de grenzen van buiten dineren. Kies voor een buitenkeuken die jouw levensstijl weerspiegelt. 

LUXE

Als alleen het allerbeste goed genoeg is. Een luxe buitenkeuken is een viering van elegantie en comfort. Denk aan geïntegreerde wijnkoelers, state-of-the-art grillen en een afwerking die je nergens anders vindt. Kies je voor exclusiviteit van het hoogste niveau, dan kies je voor de luxe variant. 

MODERN

Voor liefhebbers van trendy en hippe elementen. De moderne stijl buitenkeukens zijn voorzien van opvallende, gedurfde kleuren en uitgerust met high-end apparatuur. Een moderne buitenkeuken is een statement van innovatie en verfijning. Hier wordt elk element zorgvuldig gekozen om een harmonieuze, futuristische sfeer te creëren.

MARMERLOOK

Een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt. Onze buitenkeukens van marmerlook zijn het toppunt van elegantie en klasse. Het natuurlijke patroon van het marmer voegt een uniek, luxueus element toe aan jouw buitenruimte.

LANDELIJK

Een krachtige look, gedurfd en onverwoestbaar. De industriële buitenkeukens van GardenChief zijn een eerbetoon aan ruwe materialen en vakmanschap. Metaal accenten en een robuuste uitstraling maken dit de ultieme keuze voor de avontuurlijke levensgenieter.

INDUSTRIEEL

Een krachtige look, gedurfd en onverwoestbaar. De industriële buitenkeukens van GardenChief zijn een eerbetoon aan ruwe materialen en vakmanschap. Metaal accenten en een robuuste uitstraling maken dit de ultieme keuze voor de avontuurlijke levensgenieter.

HET CREATIE PROCES VAN JOUW BUITENKEUKEN

Stap 1 van de 5

VRAAG DE INSPIRATIEBROCHURE AAN

De keuze aan buitenkeukens bij GardenChief is groot. Wat voor stijl of uitstraling jij ook wil, wij regelen het. We hebben een inspiratiebrochure. Zo heb jij voldoende materiaal om de juiste keuze te maken. Heb je hier hulp bij nodig? Bel ons dan vooral.

Inspiratie brochure

WE LEREN JOU GRAAG KENNEN

Jij wil een buitenkeuken, wij gaan die voor jou maken. We maken een afspraak – in de showroom van GardenChief, bij jou thuis of telefonisch – en we sparren over ideeën om jouw buitenkeuken vorm te geven.

Inspiratie brochure

VAN DROOM TOT PROJECT

Aan de hand van jouw wensen gaan onze ontwerpers aan de slag met jouw nieuwe buitenkeuken. Hierbij maken we een visueel ontwerp op maat en een bijbehorende offerte.

Inspiratie brochure

GOEDKEURING

Na het ontvangen van jouw akkoord op het ontwerp gaan wij aan de slag met jouw nieuwe buitenkeuken.

Inspiratie brochure

HET INSTALLEREN EN PLAATSEN VAN DE BUITENKEUKEN

Op een dag naar keuze komen de monteurs van GardenChief jouw nieuwe buitenkeuken installeren.

Inspiratie brochure
material material material material material

PREMIUM MATERIALEN

Jouw Garden Chief buitenkeuken is modulair en kun je geheel naar wens samenstellen. Heb je extra wensen? Maak een afspraak en we nemen deze graag met je door.

BIJ GARDENCHIEF WERKEN WE ALLEEN MET EXCLUSIEVE EN GERENOMMEERDE MERKEN

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

DOWNLOAD JOUW
INSPIRATIEBROCHURE 2024

Begin vandaag nog aan de eerste stap. In de inspiratiebrochure vind je de meest prachtige modellen en ontwerpen. Gun jezelf een buitenkeuken van het hoogste niveau. Kijk, ervaar, en kies!

SPARREN MET EEN ECHTE BUITENBAAS OVER EEN ONTWERP?

Dat doen we graag! Een buitenkeuken is namelijk erg persoonlijk en moet een weerspiegeling zijn van jouw ambitie en stijl. Maak vrijblijvend een afspraak met onze BuitenBazen. Bij ons op de zaak of bij jou thuis.

PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE STUDIO

Een van de keukens van GardenChief in het echt bekijken? Bezoek onze studio in Amersfoort en praat met een van onze BuitenBazen!