Proef. Beleef. Geniet.

INDUSTRIËLE BUITENKEUKENS

De krachtigste buitenkeuken die er bestaat. Een strakke afwerking, ijzersterke materialen en de ruwe uitstraling maken de industriële buitenkeuken tot een onmisbaar element voor de alfaman. 

15+ jaar ervaring met interieurs

Persoonlijk ontwerp naar keuze

Binnen 5 weken leverbaar

5 jaar garantie

EEN INDUSTRIËLE BUITENKEUKEN SAMENSTELLEN

Het ontwerp van jouw buitenkeuken hoort een vertegenwoordiging van jouw persoonlijke stijl te zijn. Een industriële look is hier het perfecte voorbeeld van. Rauwe en matte afwerkingen, gasgestookte kookpitten, rvs: alles straalt mannelijkheid en kracht uit. 

Voor het samenstellen van de industriële buitenkeuken heb je vrij spel, maar er zijn een aantal elementen die onze BuitenBazen meenemen. Denk hierbij aan pikzwarte kleuren in combinatie met hout voor een echte industriële look. Daarnaast maken we veel gebruik van matte en geborstelde materialen voor een robuust en sterk uiterlijk. Van een ding kan je zeker zijn: koken en grillen in een industriële buitenkeuken voelt krachtig en episch!

Garden Chief koelkast
material material material material material

DE KRACHT VAN DE INDUSTRIËLE BUITENKEUKEN

Een betonstenen muur in het buitenverblijf of aan de rand van jouw tuin? Daar hoort een industriële buitenkeuken bij. Waar de marmerlook en luxe stijlen mooier bij een wit exterieur passen, is de industriële lijn meer geschikt voor tuinen met een urban uitstraling. Alsof je bij het ontvangen van gasten in een vooroorlogse tijdperk stapt. Ook hier geldt: niets is in beton gegoten. Alles kan, onze BuitenBazen denken actief mee met jouw wensen! 

BIJ GARDENCHIEF WERKEN WE ALLEEN MET EXCLUSIEVE EN GERENOMMEERDE MERKEN

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Garden Chief Inspiratie brochure

DOWNLOAD JOUW
INSPIRATIEBROCHURE

Begin vandaag nog aan de eerste stap. In de inspiratiebrochure vind je de meest prachtige modellen en ontwerpen. Gun jezelf een buitenkeuken van het hoogste niveau. Kijk, ervaar, en kies!

SPARREN MET EEN ECHTE BUITENBAAS OVER EEN ONTWERP?

Dat doen we graag! Een buitenkeuken is namelijk erg persoonlijk en moet een weerspiegeling zijn van jouw ambitie en stijl. Maak vrijblijvend een afspraak met onze BuitenBazen. Bij ons op de zaak of bij jou thuis.

PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE STUDIO

Een van de keukens van GardenChief in het echt bekijken? Bezoek onze studio in Amersfoort en praat met een van onze BuitenBazen!