Proef. Beleef. Geniet.

LANDELIJKE BUITENKEUKENS

De charme van het platteland in je tuin met traditionele elementen. Landelijke buitenkeukens maken buiten dineren tot een ervaring die elke keer beter wordt.

15+ jaar ervaring met interieurs

Persoonlijk ontwerp naar keuze

Binnen 5 weken leverbaar

5 jaar garantie

EEN LANDELIJKE BUITENKEUKEN SAMENSTELLEN

Stel je een buitenkeuken voor waar elk houten detail een verhaal vertelt. De landelijke stijl van GardenChief is een hommage aan traditioneel vakmanschap gecombineerd met het comfort van vandaag. Alsof je een handgemaakt luxeproduct in de tuin hebt staan. 

Groene, natuurlijke elementen vallen prachtig samen met bruine eiken handvatten. Een buitenkeuken in de landelijke stijl past het mooiste in een tuin met planten en bomen. Het grillen van vlees in een landelijke buitenkeuken is een ervaring die je elke dag opnieuw wilt.

Garden Chief koelkast
material material material material material

TRADITIE EN HEDENDAAGS COMFORT MET DE LANDELIJKE STIJL

Een buitenkeuken in de landelijke stijl komt het best tot zijn uiting met een authentieke Green Egg. De subtiele geur van houtskool en de warme elementen van hout brengen het platteland rechtstreeks naar jouw tuin. Landelijke buitenkeukens passen het beste bij een natuurlijke omgeving, maar zijn zo stijlvol dat ze eigenlijk in elke tuin kunnen. Onze BuitenBazen gebruiken altijd de kleuren die het beste bij een exterieur aansluiten. Spreek je wensen uit en wij ontwerpen! 

BIJ GARDENCHIEF WERKEN WE ALLEEN MET EXCLUSIEVE EN GERENOMMEERDE MERKEN

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Garden Chief Inspiratie brochure

DOWNLOAD JOUW
INSPIRATIEBROCHURE

Begin vandaag nog aan de eerste stap. In de inspiratiebrochure vind je de meest prachtige modellen en ontwerpen. Gun jezelf een buitenkeuken van het hoogste niveau. Kijk, ervaar, en kies!

SPARREN MET EEN ECHTE BUITENBAAS OVER EEN ONTWERP?

Dat doen we graag! Een buitenkeuken is namelijk erg persoonlijk en moet een weerspiegeling zijn van jouw ambitie en stijl. Maak vrijblijvend een afspraak met onze BuitenBazen. Bij ons op de zaak of bij jou thuis.

PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE STUDIO

Een van de keukens van GardenChief in het echt bekijken? Bezoek onze studio in Amersfoort en praat met een van onze BuitenBazen!