Proef. Beleef. Geniet.

LUXE BUITENKEUKENS

Ervaar de definitie van culinaire luxe. Buitenkeukens in de luxe stijl zijn speciaal gemaakt voor liefhebbers van pracht en praal. 

15+ jaar ervaring met interieurs

Persoonlijk ontwerp naar keuze

Binnen 5 weken leverbaar

5 jaar garantie

ZELF EEN LUXE BUITENKEUKEN SAMENSTELLEN

In elke buitenkeuken van GardenChief zit een belofte van grandeur en finesse. De luxe stijl is hier het perfecte voorbeeld van en wordt door veel van onze klanten gezien als een van de mooiste producten die we aanbieden. De zwarte kleuren van de kastjes en het blad worden versterkt door gouden elementen. Natuursteen is een veelgekozen element voor de luxe stijl. 

Bij het samenstellen van een buitenkeuken staat niets in steen geschreven. De BuitenBazen van GardenChief gebruiken de vijf stijlen vooral als richtlijnen om jouw persoonlijke smaak in de buitenkeuken te verwerken. Een high-end grill, of liever inductiekookplaten? Bronzen elementen in plaats van goud? Alles is mogelijk!

Garden Chief koelkast
material material material material material

DE LUXE STIJL

Wie op zoek is naar een buitenkeuken die in elke tuin past, komt al snel bij de luxe uitvoering van GardenChief uit. Zwart en goud zijn een veelgekozen combinatie. Maar er is veel meer mogelijk. Ook een marmerlook keukenblad of elementen van natuursteun zijn goede opties om de luxe stijl vorm te geven. Elke luxe buitenkeuken is een persoonlijke culinaire haven. Speciaal ontworpen om te voldoen aan de allerhoogste eisen, perfect om een tuin meer flair te geven! 

BIJ GARDENCHIEF WERKEN WE ALLEEN MET EXCLUSIEVE EN GERENOMMEERDE MERKEN

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Garden Chief Inspiratie brochure

DOWNLOAD JOUW
INSPIRATIEBROCHURE

Begin vandaag nog aan de eerste stap. In de inspiratiebrochure vind je de meest prachtige modellen en ontwerpen. Gun jezelf een buitenkeuken van het hoogste niveau. Kijk, ervaar, en kies!

SPARREN MET EEN ECHTE BUITENBAAS OVER EEN ONTWERP?

Dat doen we graag! Een buitenkeuken is namelijk erg persoonlijk en moet een weerspiegeling zijn van jouw ambitie en stijl. Maak vrijblijvend een afspraak met onze BuitenBazen. Bij ons op de zaak of bij jou thuis.

PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE STUDIO

Een van de keukens van GardenChief in het echt bekijken? Bezoek onze studio in Amersfoort en praat met een van onze BuitenBazen!