Proef. Beleef. Geniet.

MARMERLOOK BUITENKEUKENS

Een traditioneel ontwerp dat jouw buitenruimte transformeert. Met een marmerlook buitenkeuken kies je voor elegantie en klasse, waarbij elk kookmoment een vijfsterren-ervaring wordt.

15+ jaar ervaring met interieurs

Persoonlijk ontwerp naar keuze

Binnen 5 weken leverbaar

5 jaar garantie

EEN MARMERLOOK BUITENKEUKEN SAMENSTELLEN

Mediterraanse invloeden met een echt zomergevoel naar je tuin brengen, ongeacht het seizoen? Met een marmerlook buitenkeuken weet je dat dit goed zit. Elke keuken in deze stijl vertegenwoordigt tijdloze klasse en moderne verfijning. Alsof je kookt in een Spaanse of Griekse tuin, maar dan gewoon thuis. 

De marmerlook buitenkeuken komt echt tot zijn uiting met de juiste apparatuur. Dat zomerse gevoel versterken? Een pizzaoven van Alfa Forni maakt jouw buitenkeuken tot een culinair paradijs! Onze BuitenBazen helpen jou aan een buitenomgeving waar je eeuwig plezier uit haalt.

Garden Chief koelkast
material material material material material

DE TRADITIONELE MARMERLOOK BUITENKEUKEN

Een marmerlook keukenblad is speciaal voor liefhebbers van klassieke en traditionele elementen. Net als bij de luxe lijn passen gouden elementen perfect bij een marmerlook buitenkeuken. Tuinen en buitenhuizen met een licht interieur zijn de beste match voor marmerlook. Een Big Green Egg en een cooler erbij? Het kan allemaal! 

BIJ GARDENCHIEF WERKEN WE ALLEEN MET EXCLUSIEVE EN GERENOMMEERDE MERKEN

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Garden Chief Inspiratie brochure

DOWNLOAD JOUW
INSPIRATIEBROCHURE

Begin vandaag nog aan de eerste stap. In de inspiratiebrochure vind je de meest prachtige modellen en ontwerpen. Gun jezelf een buitenkeuken van het hoogste niveau. Kijk, ervaar, en kies!

SPARREN MET EEN ECHTE BUITENBAAS OVER EEN ONTWERP?

Dat doen we graag! Een buitenkeuken is namelijk erg persoonlijk en moet een weerspiegeling zijn van jouw ambitie en stijl. Maak vrijblijvend een afspraak met onze BuitenBazen. Bij ons op de zaak of bij jou thuis.

PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE STUDIO

Een van de keukens van GardenChief in het echt bekijken? Bezoek onze studio in Amersfoort en praat met een van onze BuitenBazen!