Proef. Beleef. Geniet.

MODERNE BUITENKEUKENS

Strak, minimalistisch en trendy: de moderne lijn is een toonbeeld van harmonieuze en futuristische elementen. De moderne buitenkeuken is een statement van innovatie. 

15+ jaar ervaring met interieurs

Persoonlijk ontwerp naar keuze

Binnen 5 weken leverbaar

5 jaar garantie

EEN MODERNE BUITENKEUKEN SAMENSTELLEN

Liefhebbers van hippe, trendy looks kiezen voor de moderne lijn. Dit is een buitenkeuken waarbij strakke lijnen, gewaagde kleuren en minimalistische eigenschappen de overhand hebben. Deze keukens zijn het ultieme symbool van innovatie en verfijning, ontworpen voor mensen die niets minder dan perfectie verlangen! 

Donker, licht, hout of staal? Bij de moderne buitenkeuken zit het ‘m niet zozeer in de materialen, maar eerder in het ontwerp. Vergelijk het met een nieuwbouwwoning: met een interieur kan van alles, zolang het maar een strak en modern uiterlijk heeft. Precies hetzelfde geldt voor de moderne buitenkeuken. Big Green Egg, een barbecue van Beefeater, of een pizzaoven? Wat je ook wil, wij zorgen dat het perfect in het ontwerp past!

Garden Chief koelkast
material material material material material

DE KRACHT VAN DE MODERNE BUITENKEUKEN

Wie van strakke ontwerpen en futuristisch interieur houdt, komt hoe dan ook bij de moderne buitenkeuken uit. Een moderne look valt prachtig samen met een marmerlook keukenblad, donkere houten keukenkastjes, en felle kleuren zoals lichtgroen, wit, of juist grijs. 

De moderne buitenkeuken beperkt zich niet tot een specifieke kleur. Er zijn letterlijk honderden mogelijkheden. De BuitenBazen van GardenChief gaan daarom eerst met je in gesprek en maken daarna een persoonlijk ontwerp. Een die precies aansluit bij jouw wensen! 

BIJ GARDENCHIEF WERKEN WE ALLEEN MET EXCLUSIEVE EN GERENOMMEERDE MERKEN

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Garden Chief Inspiratie brochure

DOWNLOAD JOUW
INSPIRATIEBROCHURE 2024

Begin vandaag nog aan de eerste stap. In de inspiratiebrochure vind je de meest prachtige modellen en ontwerpen. Gun jezelf een buitenkeuken van het hoogste niveau. Kijk, ervaar, en kies!

SPARREN MET EEN ECHTE BUITENBAAS OVER EEN ONTWERP?

Dat doen we graag! Een buitenkeuken is namelijk erg persoonlijk en moet een weerspiegeling zijn van jouw ambitie en stijl. Maak vrijblijvend een afspraak met onze BuitenBazen. Bij ons op de zaak of bij jou thuis.

PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE STUDIO

Een van de keukens van GardenChief in het echt bekijken? Bezoek onze studio in Amersfoort en praat met een van onze BuitenBazen!