Skip to main content

De buitenkeukens van GardenChief

Stel je eigen buitenkeuken samen

GardenChief is niet zomaar een buitenkeuken. Hij is handgemaakt. Oersterk. Een lust voor het oog. Stel jouw GardenChief geheel af op jouw eisen voor de ultieme buitenkeuken. Met veel werk- en opbergruimte en voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt.

Ons modulaire keukensysteem is eigenlijk heel eenvoudig: stel de keuken samen met de modules die je wenst, kies de materialen die bij jou passen en voeg de apparatuur toe die je nodig hebt.

Download voor meer inspiratie de brochure of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Kies Module

Jouw GardenChief buitenkeuken is modulair en kun je geheel naar wens samenstellen. Daarvoor hebben we een aantal standaard modules ontwikkeld waarmee we aan de meeste wensen kunnen voldoen. Alle modules zijn opgebouwd uit hoogwaardig RVS en ontwikkeld voor jarenlang plezier.

Alle standaard modules vind je in de brochure. Heb je extra wensen? Maak een afspraak en we nemen deze graag met je door.

DOWNLOAD BROCHURE

Luxe Materialen

Met een GardenChief wil je nooit meer naar binnen. De buitenkeuken staat garant voor lange zomeravonden in de tuin met vrienden en familie. Jouw GardenChief is geheel aan te passen op jouw interieur- en tuinsmaak. Wij werken met de meest hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan gepoedercoat roestvrijstaal, thermisch gemodificeerd hout en composiet bladen in diverse kleuren en afwerkingen. Heb je speciale wensen of bijzondere ideeën? Wij denken graag met je mee!

Maak een afspraak

Add ons

Maak je keuken compleet met de diverse producten van onze partners. Wat dacht je van een stoere Green Egg, Quooker of Pitt cooking? Of kies zelf de handgrepen, wasbak of koelkast die bij je passen.

Wil je liever je eigen apparatuur integreren? Geen probleem! Vraag ons naar de mogelijkheden.

DOWNLOAD BROCHURE