Skip to main content

De buitenkeukens van GardenChief

Met GardenChief ben je verzekerd van de beste kwaliteit en uitstraling

Onze passie voor koken, genieten en het buitenleven staan ten grondslag aan GardenChief. Nóg meer buiten zijn, genieten in je eigen tuin met vrienden en familie terwijl er lekker wordt gegeten en gedronken. De ultieme buitenkeuken, dat was onze droom. Er moest een manier zijn om deze eenvoudig te creëren.

GardenChief is de oplossing. Met ons modulaire systeem kunnen we de buitenkok nu in een paar eenvoudige stappen een breed scala aan mogelijkheden en opties bieden voor de ultieme buitenkeuken. Deze overtuiging zie je terug in onze kernwaarden: hoogwaardige materialen, een modulair systeem en zekerheid.

Ben jij klaar voor de ultieme buitenkeukenbeleving?

Hoogwaardige materialen

Voor onze buitenkeukens maken wij gebruik van hoogwaardig, sterk en duurzame materialen. Roestvrijstaal, thermisch gemodificeerd hout en composiet bladen zijn uitermate geschikt om langdurig aan de zwaarste weersomstandigheden bloot te worden gesteld. Daarbij zijn onze producten ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail zodat jij als buitenbaas de garantie hebt van een topproduct.

Maak een afspraak

Modulaire, eindeloze mogelijkheden

Met ons modulaire keukensysteem zijn wij in staat om een breed scala aan mogelijkheden en opties te bieden. Verder leveren wij diverse keuzes in onder andere apparatuur, bladen en handgrepen om de keuken te laten aansluiten op al jouw wensen. Of het nu gaat om de meest high-end apparatuur of een stijl die naadloos aansluit bij je gevoel voor stijl.

DOWNLOAD BROCHURE

5 jaar zekerheid

Wij staan achter ons product, maar wel met de juiste zorg. Dus buiten de gangbare garanties bieden wij onze klanten de mogelijkheid om lid te worden van de Buitenbazen club*. Hiermee bieden wij niet alleen ondersteuning en een jaarlijks servicemoment voor je keuken, maar ook geregeld leuke extra’s voor onze Buitenbazen.

Maak een afspraak