OVER GARDENCHIEF

Het exclusieve merk GardenChief is ontstaan uit passie voor het buitenleven en de missie om geweldige ervaringen te creëren. 

WAT ONS DRIJFT BIJ GARDENCHIEF

Bij GardenChief geloven we heilig dat hard werken altijd beloond moet worden. Een luxeproduct is een prachtig voorbeeld van zo’n beloning, mits het ook echt iets bijdraagt aan een mooier leven. En wat is er beter dan met vrienden en familie in luxe dineren?

Binnen ons team van BuitenBazen is er iets dat ons specifiek drijft. Wij geven onze klanten de middelen om onvergetelijke momenten te creëren. Niet eenmalig, maar elke keer steeds weer. Een buitenkeuken is een investering, maar daar krijg je ook ontzettend veel voor terug. 

Het mag wat kosten, maar we zijn er dan ook voor een specifieke doelgroep. Wij maken exclusieve buitenkeukens van onverwoestbare materialen die volledige luxe bieden. Voor hardwerkende en ambitieuze mensen, die na lange dagen en overvolle werkweken écht willen genieten van een culinair feest. 

Elke keuken is een meesterwerk en een samensmelting van ijzersterke materialen en vakmanschap. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is.

 

OVER HET ONTSTAAN VAN GARDENCHIEF

In het voorjaar van 2020 ontstond het idee voor de ontwikkeling van GardenChief als merk. Het team van partnerbedrijf Nexxt! Lighting Solutions bracht dat jaar de eerste exclusieve buitenkeuken op de markt. Dit product moest vooral aan twee specifieke eisen voldoen: een buitenkeuken van GardenChief is een luxeproduct en is van de hoogst mogelijke kwaliteit. 

Drie jaar later moeten al onze keukens aan nog strengere voorwaarden voldoen. Een exclusieve buitenkeuken is geschikt voor het Nederlandse weer, voorzien van uv-bestendige lak en heeft een blad dat bestand is tegen hitte, vet en vlekken. 

Naast het feit dat GardenChief luxueuze en exclusieve buitenkeukens levert, staat er vooral iets belangrijkers aan ons bedrijf ten grondslag. We hebben een passie voor heerlijk eten, onvergetelijke ervaringen met vrienden en vooral voor het buitenleven. Want uiteindelijk zijn het de leuke momenten waar we het écht om draait. 

GARDENCHIEF IN EEN NOTENDOP

We werken met robuuste en ijzersterke materialen

Elke buitenkeuken is uniek en persoonlijk ontworpen

Ons team bestaat uit échte BuitenBazen

We hebben 15+ jaar ervaring met interieurs

Onze partners bestaan uit kwaliteitsmerken van het hoogste niveau

SPARREN MET EEN ECHTE BUITENBAAS OVER EEN ONTWERP?

Dat doen we graag! Een buitenkeuken is namelijk erg persoonlijk en moet een weerspiegeling zijn van jouw ambitie en stijl. Maak vrijblijvend een afspraak met onze BuitenBazen

BIJ GARDENCHIEF WERKEN WE ALLEEN MET EXCLUSIEVE EN GERENOMMEERDE MERKEN

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo